Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #2 Skrevet 16. februar 2010 Må innrømme at jeg bruker Toro. Ikke fordi jeg ikke kan bake, men fordi de er gode!
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #3 Skrevet 16. februar 2010 Regal sine er også veldig gode og du trenger ikke lage hele posen på en gang:) Hvorfor stresse med å lage etter oppskrifter når posevaffler er like gode?
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #4 Skrevet 16. februar 2010 Å bruke naturlige råvarer er vel en fordel. Pulveregg kan da ikke være det samme som the real deal...
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #5 Skrevet 16. februar 2010 Har en melkekartong jeg må få brukt. Derfor tenkte jeg å lage fra bunnen av HI.
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #6 Skrevet 16. februar 2010 Søk på nettet, er mange gode oppskrifter der...
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #7 Skrevet 16. februar 2010 Egg Melk Mel Sukker Vaniljesukker Rømme Smeltet smør Eventuelt litt bakepulver.
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2010 #8 Skrevet 16. februar 2010 Veldig grei måte å bruke opp melk, ja:) Du får sikkert opp mange oppskrifter hvis du googler det eller sjekker matprat:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå