Gå til innhold

Mat til barselgruppe...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen ider?? Litt enkelt kanskje, lett å spise, med mange små å passe på.

Fortsetter under...

Skrevet

Vi bruker ofte rundstykker med vanlig pålegg og juice/te.

Eller feks pastasalat med fetaost og farris.

Skrevet

Rundstykker, eggesalat, eggehakk, servelat, salami ++

Noe enkelt som kan stå på bordet - slik at folk kan forsyne seg slik de vil. Og når de vil. Uten å tenke på at de må spise før maten blir kald.

 

Skrevet

Rundstykker eller enkel salat som foreslått og så noe søtt som f.eks kake eller muffins eller sjokoladekjeks...

Skrevet

Halvstekt brød som du steker rett før gjestene kommer. Med noe godt pålegg.

 

Kylligsalat med hvitløksbaguetter/rundstykker + guacemole.

 

Lapskaus som du kan lage i god tid i forveien. Den kan kan stå på plata på kjøkkenet, også kan alle bare forsyne seg der når de vil. Med flattbrød.

 

En god suppe med godt brød til. Lages i stor kjele som holder på varmen lenge.

 

Det slår nok også godt an med oppskjært frukt og grønnsaker. Kanskje med dip til? Kanskje det er et fint alternativ til kake? Sikkert mange som er på slankern nå etter nyttår!

Skrevet

Min erfaring er at jenten i permisjon er veldig kakesugne.. he he:) Så en salta eller noen rundstykker først og kake eller muffins etterpå er som regel en hit;)

Annonse

Skrevet

Psatasalat med kylling, rødløk, tomater, fersk basilikum, god olje, rucccola. Server med gresk dressing og/eller pesto og hvitløksbaguetter

 

Brownies til dessert. Jeg prøvde Møllerens ferdigpose til langpanne i helga. Den var skikkelig god og tok fem min å lage.

Skrevet

Pastasalat og godt brød til

Nystekte rundstykker med noe godt pålegg, litt mer enn vanlig hverdagspålegg

Pai og salat (pai er god varm, lun eller kald)

Noe til kaffen er et must! ammende trenger noe søtt/sjokolade :-P

Brownies, coockies, vafler, boller, muffins......

 

 

Skrevet

Hjemmebakte scones (med valnøtter og rosiner el.l) og rørte jordbær til. =)

Scones er superenkelt å lage og en kan lage deigen dagen i forveien og ha den stående i kjøleskapet.

Skrevet

Tusen takk for mange fine forslag :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...