Lykkekløver Skrevet 15. februar 2010 #1 Skrevet 15. februar 2010 Har vært å kjøpt torskefilet og tenkte å lage fiskegrateng av noe av det, men trenger noen favorittoppskrifter. Er det noe annet godt man kan lage av torskefilet da? Er litt grønn når det gjelder fisk, men tenker å opprettholde nyttårsløftet mitt om å lage mer mat fra bunnen, samt å spise mer fisk!
yasmina Skrevet 15. februar 2010 #2 Skrevet 15. februar 2010 Dette er kanllgodt selv om det kanskje ikke hoeres slik ut. Kok torsken og legg den i ildfast form. Lag hvit saus av smoer,mel og melk, Tilsett salt,pepper og ketchup til sausen faar en fin rosa farve. hel over fisken og stro ost over. Gratiner i ovnen paa ca 200 c i 15 - 20 min. Server med poteter og gr.saker
Lykkekløver Skrevet 15. februar 2010 Forfatter #3 Skrevet 15. februar 2010 Hvor lenge koker du torsken da? Synes det hørtes godt og lettvint ut. Skal definitivt lagre denne oppskriften:)
yasmina Skrevet 15. februar 2010 #4 Skrevet 15. februar 2010 Til den er ferdig Nei, du ser den er gjennomkokt og liksom faller fra hverandre. Tipper en 6 - 8 minutter uten at jeg egentlig vet...
mastermind Skrevet 15. februar 2010 #6 Skrevet 15. februar 2010 Du e sikkert ferdig for i dag, men her er mine favoritter: Tork m urtesaus 700g torskefilet trekkes si vann med salt, persille og sitron. Trekke ca 5 min. Lager tykk saus: 1/2 finhakket løk 2 tomater i terninger 1 purre i tynne ringer 2 ss olje 2ss hakka persille 2ss hakka gressløk 2,5 dl matfløte salt og pepper evt maizenajamning Surrer purre og løk til den er myk, har i fløte og koker til grønsakene er møre. har i litt maizena om nødvendig. Rør inn toat, persille og gressløk, litt salt og pepper. Torsk med løk pg paprika koker torsk, steker mye løk og paprika i ringer. Lager saus av : litt smør, smelte, ha i mel, bland i kraft av fiskebuljongterning og vann (se på pakken). Stekt torsk: vender torskefilet i mel tilsatt salt og pepper. steker til på sterk varme i smør til den får brun sprø skorpe. Serverer med potet, gulrot og hvit saus med makaroni i. fiskeburger: 600 g fisk 1ss potetmel 1 liten finhakka løk 2ss gressløk 1,5 dl melk 1,5 ts salt 1/2 ts pepper del fisken i biter, og kjør den i foodprosessoren. tilsett salt, melk, litt etter litt, mel, løk, gressløk og krydder form store burgere som du steker på steikepanne, middels varme. Server i burgerbrød med tomat, agurk, og en god hvitløksdressing
petite fleur Skrevet 15. februar 2010 #7 Skrevet 15. februar 2010 Det beste jeg spiser med torskefilet er kokt torsk, poteter, kokt gulrot, hvit saus og stekt bacon. Enkelt og nyyyydelig :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå