Gå til innhold

Din beste oppskrift på fiskegrateng eller noe annet godt av torskefilet.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har vært å kjøpt torskefilet og tenkte å lage fiskegrateng av noe av det, men trenger noen favorittoppskrifter. Er det noe annet godt man kan lage av torskefilet da?

Er litt grønn når det gjelder fisk, men tenker å opprettholde nyttårsløftet mitt om å lage mer mat fra bunnen, samt å spise mer fisk!

Fortsetter under...

Skrevet

Dette er kanllgodt selv om det kanskje ikke hoeres slik ut.

 

Kok torsken og legg den i ildfast form.

 

Lag hvit saus av smoer,mel og melk, Tilsett salt,pepper og ketchup til sausen faar en fin rosa farve.

hel over fisken og stro ost over. Gratiner i ovnen paa ca 200 c i 15 - 20 min.

Server med poteter og gr.saker

Skrevet

Hvor lenge koker du torsken da? Synes det hørtes godt og lettvint ut. Skal definitivt lagre denne oppskriften:)

Skrevet

Til den er ferdig :) Nei, du ser den er gjennomkokt og liksom faller fra hverandre. Tipper en 6 - 8 minutter uten at jeg egentlig vet...

Skrevet

Du e sikkert ferdig for i dag, men her er mine favoritter:

 

Tork m urtesaus

 

700g torskefilet trekkes si vann med salt, persille og sitron. Trekke ca 5 min.

 

Lager tykk saus:

1/2 finhakket løk

2 tomater i terninger

1 purre i tynne ringer

2 ss olje

2ss hakka persille

2ss hakka gressløk

2,5 dl matfløte

salt og pepper

evt maizenajamning

 

Surrer purre og løk til den er myk, har i fløte og koker til grønsakene er møre. har i litt

maizena om nødvendig. Rør inn toat, persille og gressløk, litt salt og pepper.

 

Torsk med løk pg paprika

 

koker torsk, steker mye løk og paprika i ringer. Lager saus av :

litt smør, smelte, ha i mel, bland i kraft av fiskebuljongterning og vann (se på pakken).

 

Stekt torsk:

 

vender torskefilet i mel tilsatt salt og pepper. steker til på sterk varme i smør til den får brun sprø skorpe.

 

Serverer med potet, gulrot og hvit saus med makaroni i.

 

fiskeburger:

 

600 g fisk

1ss potetmel

1 liten finhakka løk

2ss gressløk

1,5 dl melk

1,5 ts salt

1/2 ts pepper

 

del fisken i biter, og kjør den i foodprosessoren. tilsett salt, melk, litt etter litt, mel, løk, gressløk og krydder

 

form store burgere som du steker på steikepanne, middels varme.

 

Server i burgerbrød med tomat, agurk, og en god hvitløksdressing

Annonse

Skrevet

Det beste jeg spiser med torskefilet er kokt torsk, poteter, kokt gulrot, hvit saus og stekt bacon. Enkelt og nyyyydelig :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...