Sjokoladebanan Skrevet 14. februar 2010 #1 Del Skrevet 14. februar 2010 Søren altså. :-( Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141435036-uuups-skulle-lage-skinkestek-i-dag-har-aldri-laget-det-f%C3%B8r-men-ser-n%C3%A5-at-det-skal-brukes-steketermometer-det-har-ikke-jeg-hva-gj%C3%B8r-jeg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babyønske �� Skrevet 14. februar 2010 #2 Del Skrevet 14. februar 2010 Jeg har aldri brukt steketermometer når jeg har laget svinestek før, har gått helt fint uten. 1 kg stek trenger ca 1 1/2 time i ovnen på 125 gr. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141435036-uuups-skulle-lage-skinkestek-i-dag-har-aldri-laget-det-f%C3%B8r-men-ser-n%C3%A5-at-det-skal-brukes-steketermometer-det-har-ikke-jeg-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-141435055 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Melis74 Skrevet 14. februar 2010 #3 Del Skrevet 14. februar 2010 Min søster sier at hun steker på 175 grader, og 1 time per kilo stek. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141435036-uuups-skulle-lage-skinkestek-i-dag-har-aldri-laget-det-f%C3%B8r-men-ser-n%C3%A5-at-det-skal-brukes-steketermometer-det-har-ikke-jeg-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-141435066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sjokoladebanan Skrevet 14. februar 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 14. februar 2010 hm ok... :-) tusen takk... steken min er 1.621 kg Hvor mye bør jeg steke den da? 2 timer? skal den pakkes inn i noe (stekefolie o.l?) og skal man lage sprø svor på den? Har som sagt aldri laget verken skinkestek eller ribbe før. så jeg føler meg temmelig usikker på det meste hehe. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141435036-uuups-skulle-lage-skinkestek-i-dag-har-aldri-laget-det-f%C3%B8r-men-ser-n%C3%A5-at-det-skal-brukes-steketermometer-det-har-ikke-jeg-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-141435084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sjokoladebanan Skrevet 14. februar 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 14. februar 2010 steken er surret, med svor. Skal jeg ta av surringen og rute den? Blir virkelig forvirret her hehe. På pakningen står det at vi skal fjerne nettingen når steken er ferdig, men når jeg søker på nettet, står det at hvis den har svor skal den rutes. Kan jo ikke rute den med nettet på? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141435036-uuups-skulle-lage-skinkestek-i-dag-har-aldri-laget-det-f%C3%B8r-men-ser-n%C3%A5-at-det-skal-brukes-steketermometer-det-har-ikke-jeg-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-141435174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå