Gå til innhold

Uuups... Skulle lage skinkestek i dag (har aldri laget det før), men ser nå at det skal brukes steketermometer. Det har ikke jeg. Hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har aldri brukt steketermometer når jeg har laget svinestek før, har gått helt fint uten. 1 kg stek trenger ca 1 1/2 time i ovnen på 125 gr.

hm ok... :-) tusen takk... steken min er 1.621 kg Hvor mye bør jeg steke den da? 2 timer?

 

skal den pakkes inn i noe (stekefolie o.l?) og skal man lage sprø svor på den?

 

Har som sagt aldri laget verken skinkestek eller ribbe før. så jeg føler meg temmelig usikker på det meste hehe.

steken er surret, med svor. Skal jeg ta av surringen og rute den?

 

Blir virkelig forvirret her hehe. På pakningen står det at vi skal fjerne nettingen når steken er ferdig, men når jeg søker på nettet, står det at hvis den har svor skal den rutes. Kan jo ikke rute den med nettet på?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...