Gå til innhold

Gjør bakepulver at kaker hever mye?


Anbefalte innlegg

Hehe, rart spm sikker. Lager en formkake i brødform, og nå er deigen helt opp til en cm under kanten. Det er 2,5 ts bakepulver i den, og lurer plutselig på om den kommer til å heve altfor mye nå, slik at jeg kanskje burde ta ut litt røre?

 

Dette er litt flaut å spørre om, så signerer anonymt....

Fortsetter under...

Hvor mye den kommer til å heve avhenger av flere ting: Hvor stor deigen er, hvor stor er formen i forhold til mende deig, hvor mye bakepulver i forhold til mengde deig, om det er egg i den, og om eggene ble pisket til eggedosis, og hvor godt den eggedosisen evt ble pisket.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...