Anonym bruker Skrevet 14. februar 2010 #1 Del Skrevet 14. februar 2010 Hehe, rart spm sikker. Lager en formkake i brødform, og nå er deigen helt opp til en cm under kanten. Det er 2,5 ts bakepulver i den, og lurer plutselig på om den kommer til å heve altfor mye nå, slik at jeg kanskje burde ta ut litt røre? Dette er litt flaut å spørre om, så signerer anonymt.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141434550-gj%C3%B8r-bakepulver-at-kaker-hever-mye/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2010 #2 Del Skrevet 14. februar 2010 Hvor mye den kommer til å heve avhenger av flere ting: Hvor stor deigen er, hvor stor er formen i forhold til mende deig, hvor mye bakepulver i forhold til mengde deig, om det er egg i den, og om eggene ble pisket til eggedosis, og hvor godt den eggedosisen evt ble pisket. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141434550-gj%C3%B8r-bakepulver-at-kaker-hever-mye/#findComment-141434811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå