Gå til innhold

Bruker dere over og undervarme eller varmuft når dere steker hjemmelaget pizza?


Anbefalte innlegg

Vi bruker vanligvis over og undervarme, men så er det jo også en funksjon med varmluft og grill over, og den bruker vi jo aldri, kan den være fin til pizzasteking? Noen som vet hva den egentlig er til?

Fortsetter under...

Når jeg lager pizza bruker jeg over og under varme.

Grill brukes når man trenger ekstra varme på toppen.

For eksempel så så jeg et program på TV'en for en stund siden med en raskere måte å lage fløtgratinerte poteter. Du skulle koke potetene i fløten til de ble møre, ha dem i ildfast form, ost oppå og inn i ovnen i 10 min.

På 10 min blir ikke osten på toppen ordentlig ferdig (etter min mening). Så da har jeg på griller de siste 5 min.

Har også på griller de siste 5 min når jeg lager smuldre pai for at toppen skal få farge.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...