Nye tider Skrevet 13. februar 2010 #1 Del Skrevet 13. februar 2010 Kan det stemme at selve stangen skal kokes? Skal jeg kutte den opp? Blir det ikke klumper i min creme brulèe av å koke selve stangen? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141431187-vaniljestang/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
melkekua™ Skrevet 13. februar 2010 #2 Del Skrevet 13. februar 2010 Når jeg lager noe med vaniljestang åpner jeg den og skraper ut frøene. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141431187-vaniljestang/#findComment-141431191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nye tider Skrevet 13. februar 2010 Forfatter #3 Del Skrevet 13. februar 2010 Ja, men det står i oppskriften at man skal koke frøene og stangen. Bare syns det virker rart å koke stangen. Om du du skjønner? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141431187-vaniljestang/#findComment-141431212 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 13. februar 2010 #4 Del Skrevet 13. februar 2010 Du snitter den på langs og skraper ut frøene. Så koker du stangen og frøene sammen med melken. Melken skal siles så det blir ingen "klumper" i det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141431187-vaniljestang/#findComment-141431225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nye tider Skrevet 13. februar 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 13. februar 2010 Å! Takk!!!!!!!!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141431187-vaniljestang/#findComment-141431246 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå