Gå til innhold

Vaniljestang...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan det stemme at selve stangen skal kokes? Skal jeg kutte den opp? Blir det ikke klumper i min creme brulèe av å koke selve stangen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når jeg lager noe med vaniljestang åpner jeg den og skraper ut frøene.

Skrevet

Ja, men det står i oppskriften at man skal koke frøene og stangen. Bare syns det virker rart å koke stangen. Om du du skjønner?

Skrevet

Du snitter den på langs og skraper ut frøene. Så koker du stangen og frøene sammen med melken.

Melken skal siles så det blir ingen "klumper" i det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...