Nye tider Skrevet 13. februar 2010 #1 Skrevet 13. februar 2010 Kan det stemme at selve stangen skal kokes? Skal jeg kutte den opp? Blir det ikke klumper i min creme brulèe av å koke selve stangen?
melkekua™ Skrevet 13. februar 2010 #2 Skrevet 13. februar 2010 Når jeg lager noe med vaniljestang åpner jeg den og skraper ut frøene.
Nye tider Skrevet 13. februar 2010 Forfatter #3 Skrevet 13. februar 2010 Ja, men det står i oppskriften at man skal koke frøene og stangen. Bare syns det virker rart å koke stangen. Om du du skjønner?
Gjest mphs Skrevet 13. februar 2010 #4 Skrevet 13. februar 2010 Du snitter den på langs og skraper ut frøene. Så koker du stangen og frøene sammen med melken. Melken skal siles så det blir ingen "klumper" i det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå