Gå til innhold

Ok, dumt spørsmål....Ang. creme brulèe...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvor lenge før servering må jeg lage den da, vet du det?

Takk for svar:-)

Skrevet

Den kan du lage dagen før og kun brenne sukkeret rett før servering.

Skrevet

Men.... skal ha gjester ikveld. Så man serverer den ikke helt kald, altså?

Skrevet

Du kan f.eks lage den nå og sette den i kjøeskapet. Ta den ut og karamellisere sukkeret på toppen rett før servering. Den blir varm når du gjør det, men det er bare godt :)

Skrevet

Grillelementet, står det. Må jeg sette på grillfunksjon på ovnen når den skal karamelliseres, eller bare la den stå på 150 grader og sette formene på et brett på øverste rille?

Skrevet

Jeg har en liten gass brenner jeg bruker til og karammelisere sukkret med.....tror du må ha på grill, men følg med de skal fort inn og fort ut:)

Syns det er litt styr med CB nå er pannacottan nr 1 her hos oss:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...