Nye tider Skrevet 12. februar 2010 #1 Del Skrevet 12. februar 2010 Hva betyr å: "sette desserten under grillelement til sukkeret blir til karamell"? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141429475-ang-creme-brule%C3%A8/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
SugarIntheMorning Skrevet 12. februar 2010 #2 Del Skrevet 12. februar 2010 Sukkeret skal "brennes" eller karamelliseres. Dette kan gjøres med en gassbrenner eller under grillelementet i stekeovnen. Karamell-lokket skal bli brunt og hardt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141429475-ang-creme-brule%C3%A8/#findComment-141429486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LivetErEnLek Skrevet 12. februar 2010 #3 Del Skrevet 12. februar 2010 Det betyr akkurat det det står, bruk grillelementet i ovnen til å kakamellisere sukkeret. Eller du kan bruke en gassbrenner om du har. Uansett, følg nøye med, det går fort fra lysebrunt til brendt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141429475-ang-creme-brule%C3%A8/#findComment-141429494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mom2Two Skrevet 12. februar 2010 #4 Del Skrevet 12. februar 2010 Du må ha på grillelementet i stekovnen på relativt høy varme, så setter du formene på en rist under med ovnsdøra åpen i noen minutter til sukkeret har smeltet. Man kan også bruke skibrenner. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141429475-ang-creme-brule%C3%A8/#findComment-141429533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå