Full house Skrevet 12. februar 2010 #1 Skrevet 12. februar 2010 Skal man ikke bare krydre og steke de raskt i panna? Hva bruker dere å ha sammen med skjellene?! jeg har aldri spist det før, men siden det er så i vinden må jeg jo prøve :-))
Rampongi Skrevet 12. februar 2010 #2 Skrevet 12. februar 2010 åh deggern, det er så innmar igodt. Det beste jeg har fått servert er kamskjell med hvit saus og pesto
Prish Skrevet 12. februar 2010 #3 Skrevet 12. februar 2010 Blomkålpurè og pesto. Nammenam. Husk å ikke steke kamskjellene for mye, da smaker de viskelær.
Full house Skrevet 12. februar 2010 Forfatter #4 Skrevet 12. februar 2010 Er det så godt altså?!?! Hmm :-))) Spent jeg nå! Hvordan lager jeg blomkålpurè??
Rampongi Skrevet 12. februar 2010 #5 Skrevet 12. februar 2010 åhh, det hørtes også kjempegodt ut.. nå ble jeg sulten.
Gjest Skrevet 12. februar 2010 #6 Skrevet 12. februar 2010 Kjemepgodt som garnityr på blomkålsuppe, sammen med litt sprøstekt bacon og noen urter
Full house Skrevet 12. februar 2010 Forfatter #7 Skrevet 12. februar 2010 Hva tror dere om ris, og mais, og smørdampet broccoli til, og soyasaus oppå risen?
Gjest Skrevet 12. februar 2010 #8 Skrevet 12. februar 2010 Det tror jeg ville være å ødelegge skjellene fullstendig
Full house Skrevet 12. februar 2010 Forfatter #9 Skrevet 12. februar 2010 Ok, det var det som sto på pakken.
Gjest Skrevet 12. februar 2010 #10 Skrevet 12. februar 2010 Hørtes etter mitt skjønn ut som en grusom kompi, men kan være godt for alt jeg vet.
Full house Skrevet 12. februar 2010 Forfatter #11 Skrevet 12. februar 2010 Hehe, kopi av hva?! Den skjønte jeg ikke helt.
Mammaen til Isak Skrevet 12. februar 2010 #12 Skrevet 12. februar 2010 Vi spiste kamskjell på en restaurant en gang, der serverte de sprøstekt bacon og en skogsopppure til. Det var utrolig godt ;-)
MintCondition Skrevet 12. februar 2010 #13 Skrevet 12. februar 2010 Vi plukker kamskjell selv, og har prøvd en drøss forskjellige oppskrifter. Nå for tiden er favoritten denne: skjellene stekes kjapt i smør, såvidt brunet bare (2-3 min til sammen). Smelt usaltet smør, klarne dette (hell av smøret så det hvite bunnfallet blir igjen i kasserollen). Riv 2-3 ss ingefær og bland i smøret, sammen med 2-3 ss soyasaus (ikke av den lightly salted-typen). Legg en liten neve småbladet salat på fat (type ekeblad-salat e-l), legg på to kamskjell pr. porsjon, drypp over smør-ingefær-soya-blandingen. Sinnsykt godt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå