Gå til innhold

Jeg har kjøpt kamskjell i dag... Hva i all verden skal jeg lage ved siden av?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Vi plukker kamskjell selv, og har prøvd en drøss forskjellige oppskrifter. Nå for tiden er favoritten denne:

 

skjellene stekes kjapt i smør, såvidt brunet bare (2-3 min til sammen).

 

Smelt usaltet smør, klarne dette (hell av smøret så det hvite bunnfallet blir igjen i kasserollen).

Riv 2-3 ss ingefær og bland i smøret, sammen med 2-3 ss soyasaus (ikke av den lightly salted-typen).

 

Legg en liten neve småbladet salat på fat (type ekeblad-salat e-l), legg på to kamskjell pr. porsjon, drypp over smør-ingefær-soya-blandingen.

 

Sinnsykt godt!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...