Gå til innhold

frosne bær og gele på ostekaka- blander en bær i geleen mens den er varm og så avkjøler og heller over ostekaken eller?


Anbefalte innlegg

eller tar en de frosne bærene på kaken og så heller avkjølt gele over?

 

hvordan gjør en det???

 

går det an å ha halve kaken med bær og halve kun md gele???

Fortsetter under...

takk for svar

begge går altså...

 

ja ja får tenke litt på det, har akkurat begynt å lage så når jeg kommer til pynten får jeg se hva det blir hehe

 

tenkte bare at det kanskje ville vært greit å ha halve md frukt, hvis det ikke falt i smak hos alle

 

men hvis det ikke faller i smak så får jeg spise hele hehe

 

hvor mye frukt er det lurt å ta egentlig, et par håndfull eller?

Bare husk og passe på at gelen ikke blir så kald at den begynner og klumpe seg, for da blir ikke resultatet pent.

Om du vil ha bær på bare halvparten legger du bærene på den ene halvdelen og heller geleen først der hvor det ikke er bær, og lar den renne over bærene.

Hvor mye bær kommer ann på hvordan du vil ha resultatet. Om du vil ha mye bær i forhold til gele eller lite.

Om du synes det ser lite ut etter å ha hellt på geleen, så kan du jo putte i litt ekstra før geleen begynner og stivne.

 

Lykke til

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...