Lille tripsi Skrevet 12. februar 2010 #1 Del Skrevet 12. februar 2010 Mine har en tendens til å bli litt for faste, hvordan få dei saftige? Hva har dere i av krydder o.l? Noen med oppskrift? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
petite fleur Skrevet 12. februar 2010 #2 Del Skrevet 12. februar 2010 Jeg får gode og saftige kjøttkaker, bruker min kjære mormors oppskrift: 400 g kjøttdeig 1 egg 1 dl melk (ha i litt og litt) 1/4 løk 1 ts salt 1 ss potetmel, strøken Ca 30 sek i food prossesor. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/#findComment-141425412 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Två små trollungar Skrevet 12. februar 2010 #3 Del Skrevet 12. februar 2010 For å få dem saftige; Brun dem bare i stekepanna og la dem koke lenge i sausen for å bli ferdige! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/#findComment-141425438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrøkenSprøken Skrevet 12. februar 2010 #4 Del Skrevet 12. februar 2010 Jeg bruker grilljermel og muskatnøtt i deigen. Så bruner jeg dem i stekepanne med meierismør under lokk, før jeg ettersteker dem i ovnen på svak varme. De blir kjempesaftige! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/#findComment-141425489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ellemelledisi-duharfisi Skrevet 12. februar 2010 #5 Del Skrevet 12. februar 2010 Jeg slenger oppi en hel masse, men godt er det! Muskat, ingefær, pepper og salt burde du ha. Jeg tar på måfå: Et egg, 50/50 havremelk og vann, litt potetmel, havregryn og løk. Slenger i litt gulrøtter og paprika noen ganger og. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/#findComment-141425547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
It's all about me Skrevet 12. februar 2010 #6 Del Skrevet 12. februar 2010 Jeg vil ikke ha kjøttkakene trekt i sausen, så jeg bruner dem bare lett og kaster de i stekeovnen for ettersteking. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/#findComment-141425651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bettybu Skrevet 12. februar 2010 #7 Del Skrevet 12. februar 2010 Litt bakepulver?? Farris i stedet for melk?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141425385-hvordan-f%C3%A5-gode-hjemmelaget-kj%C3%B8ttkaker-trenger-hjelp/#findComment-141427900 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå