Gå til innhold

Kan dere hjelpe meg med hovedretten?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Til forrett skal jeg ha limemarinert scampi og til dessert blir det enten panna cotta eller sjokoladefondant, alt etter hvor tung hovedretten blir.

 

Men hovedretten sliter jeg litt med. Tenkte på helstekt indrefilet (storfe), men den ene gjesten skal ha absolutt helt gjennomstekt kjøtt så da tror jeg den utgår. Kanskje indrefilet av svin? Andre forslag? Jeg må også ha forslag på tilbehør og saus.

Fortsetter under...

Skrevet

Indrefillet av svin bør jo heller ikke være heøt gjennomstekt etter min mening. Synes du skal gå for helstekt storfe inderfilet, jeg. Du kan jo bare dele den før du begynner stekingen også steke en bit litt lenger enn resten- Alt skal jo uansett hvile en god stund før du skjærer det opp. bare flytt steketermoneteret over i biten som blir igjen når den "rå" er ferdig. sånn har jeg gjort

Skrevet

Rødvinssaus og rosenkål og asapsrgesbønner et nydelig tilbehør. Sammen med ovnsstekte potetbåter

Skrevet

Tusen takk for svar! At jeg ikke tenkte på at man kan dele fileten før man steker! Tror kanskje jeg går for panna cotta til dessert da, er jo en litt tung hovedrett så da blir kanskje fondant litt mektig?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...