Gå til innhold

Hva er det som er godt å spise med fenalår? u/t


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Eggerøre og flatbrød pleier vi å ha.

Skrevet

Kokte poteter, potetsalat, flatbrød. I distriktet jeg er fra spiser man i tillegg skjørost (noe som ligner litt på cottage cheese) og rømme ved siden av. Dvs skjørost med rømme og surmelk (kultura) overstrødd sukker, og så spekekjøtt og poteter med en smørklatt på flatbrød v siden av;) Men det er liksom sommerkost da.

 

Ellers er fenalår og honningmelon godt, som en slags forrett

Skrevet

Eggerøre og potetsalat, og/eller rømme, samt flatbrød.

Skrevet

Det med eggerøre, rømme og flatbrød. Er det slik at du knekker av en bit flatbrød, skjære en skive fenalår legge det oppå flatbrødet og ha oppi litt eggerøre/rømme? Er helt grønn på det.

Annonse

Skrevet

Flattbrød og rømme ja,mmmmmm!!

Spiste det i går jeg hehe.

Skrevet

Fenalår lefse,gå inn på matprat.no,er nydelig:)

Skrevet

Fenalår og honningmelom som forrett skal jeg huske på :)

 

HI

Skrevet

Vannmelon går også an... Og Waldorfsalat til er kjempe godt!

Skrevet

*skriver dette ned*

 

Takk for tipsen :D

Skrevet

Flere som har tips å gi bort, tar jeg gjerne imot med stor takk.

 

Har googlet litt, men står ikke så mye.

 

HI

Annonse

Skrevet

-rømmegrøt,fenalår,kringler.

 

-pasta i ostesaus,fenalår

 

-fenalår,eggerøre,vannmelonkuler

 

 

 

Skrevet

Pasta i ostesaus og fenalår...det er nytt for meg. Hva slags ostesaus, gullet til mamma?

Skrevet

Er mange typer ostesaus,spørs hva du liker.noen er mer smak i enn andre,men feks denne :

 

http://snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?id=10883021

 

(bare erstatt skinken med fenalåret).

 

evt kjøp en pose med toro pasta di pharma og tilsett fenalår om du vil gjøre det raskt og enkelt. (veldig godt om du steker det og tilsetter oppå toppen av pastaretten til slutt ;)

Skrevet

Pleier å koke pasta, lage hvit sos og tilsette ost(type ost etter type smak jeg vil ha), litt krydder/persille/gressløk,steke strimler med fenalår. Helle sausen over pastaen,og strø fenalpret på toppen. Og av og til slenger jeg bagetter i ovnen og tar på hvitløkssmør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...