Gå til innhold

Lønner det seg egentlig og lage koldtbor selv fremfor og lage det selv???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha dåp og vi blir 15 stykker. Og har dermed bestillt koldbord til 215 kr per pers og da får vi dette;

 

Spekeskinke

Fenalår

Svinestek

Røkt skinke

Roastbiff

Kylling

Biffkarbonader

Kabare med reker eller kjøtt

Røkelaks eller gravlaks

Reker i lake

Sild, assortert

Sildesalat

Kokte ½ egg m/kaviar, rømme og løk

Rekesalat

Waldorfsalat

Grønn salat

Potetsalat

Majones

Dressing

Remulade

Løk

Surkål

Sylteagurk

Rødbeter

Eggerøre

Smør

Brød

+ div. pynt og tilbehør.

 

Så da tenker jeg at det ikke er så veldig mye billigere og lage det selv, eller??

Fortsetter under...

Skrevet

Nei, ihvertfall ikke om du beregner inn tiden man bruker på å handle, lage og anrette...

Skrevet

Hi her; ser det gikk fort for seg i overskriften. Det skal selvsagt være Lønner det seg og lage koldbord selv fremfor og bestille;)

Skrevet

Du får det nok noe billigere om du lager selv, men tidsmessig sparer dere mye.

Siden det er så få gjester ville jeg som dere heller bestilt.

Hadde det vært ett større selskap ville det lønnt seg mye mer å lage selv.

Skrevet

Siden dere er så få, ville jeg heller gjort det selv. Ikke så mye arbeid og heller ikke så dyrt.

Skrevet

Jeg lagde til 25 stykker selv, ble enorme mengder med rester.

Hadde:

Kalkun

Waldorfsalat

ovnstekt ørret

salat

eggerøre

spekemat

karbonader

svinestek

skinke

pastasalat

egg (kokte)

reker

Aspic

smør

brød

remulade

potetsalat

majones

sennepsaus

 

All maten kostet inkl kaffe og noen lys ca 2000 kr . Litt mindre.

215 *25 = 5375

 

Så ja man kan spare en god del på å gjøre alt selv :D

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...