Anonym bruker Skrevet 9. februar 2010 #2 Skrevet 9. februar 2010 lagde disse i går og de ble knallgode -ca 500 hvetemel - 1pk tørrgjær en liten desj sukker blandes med 3 dl melk og smeltet smør (fingervarmt) Tilsett 1 egg til slutt Pas på å ikke få for mye mel. Bruk ojle på hendene når du knar og kjevler La deigen heve minst 1 time. Rull deigen ut som en pizza og del i stykker. Fyll på med ost/skinke el pizzafyll og rull sammen. stekes på 210 grader til de er gyldne
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2010 #3 Skrevet 9. februar 2010 vanlig pizza deig.. Fyll 1: kjøtteig løk hvitløk toro pizzafyll med tomat og løk oregano ost Fyll 2 Kjøttdeig løk hvitløk tomatpure krydder oregano ost Fyll 3 skinke/pølse et glass toro pizzasaus krydder paprika ananas peperoni ost
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2010 #4 Skrevet 9. februar 2010 Glemte å skrive at jeg bruker den samme deigen til pizzabunn og innbakte pølser
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2010 #5 Skrevet 9. februar 2010 500 g hvetemel 1 ts salt 1 ts sukker litt olje eller smeltet smør 3,5 dl lunkent vann Elt godt (evt bruk de rare snurre-vispene som følger med mixmasteren). Settes til heving en stund, feks. på vamekablene på badet. Horn: Del deigen i to, kjevle ut en sirkel og bruk pizzaskjæreren for å dele den i 8 "kakestykker". Rull sammen til horn. Pizza: Kjevle ut og legg i langpanna. Varm opp stekeovnen til 50 grader, slå av. Sett dem en stund inn til heving. Stekes så 10-15 min på 200 g. (horn) og 220 g (pizza). Garantert vellykket resultat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå