Gå til innhold

risboller uten delfia...


Anbefalte innlegg

Skrevet

alltid bare brukt å smelte sjokolade jeg, for så å blande det med puffa ris

Skrevet

melkesjoolade da eller??

Skrevet

Bruk mørk kokesjokolade. Ha gjerne i litt vaniljesukker og evt kaffe (for smak)

Skrevet

takker så mye...

gleder meg til å prøve =)

Skrevet

Jeg vet ikke hvorfor du ikke vil ha i delfiafett -men de blir litt enklere å lage med en bitteliten klump i. Det jeg absolutt ikke liker av risboller, er dem med eggedosis. de blir myke og ekle. Disse her blir nesten som rissjokolade.

Skrevet

er ett eller annet med delifiaen som gjør at jeg ikke klarer å spise de.. føles som de klistrer seg fast hele veien, og etterlater et seigt lagmed no rart

Skrevet

Æsj...... hørtes ikke godt ut.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...