Gå til innhold

UL i 13 uke, alt perfekt utviklet, kan man da utelukke misdannelser og downs???


celinesbaby

Anbefalte innlegg

alt var utviklet som det skulle, nakkefold, målinger av hodet, alle organer, hjerteslag på 162, armer ,ben, organer, hjerte, hjernen. hva betyr egentlig dette, kan det fortsatt forekomme misdannelser eller ville man sett dette nå evnt, og downs, er det også nesten utelukket, vet dere noe om dette???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror i hvertfall du kan utelukke det meste så lenge nakkefolden ser bra ut. Det er gjerne den som indikerer på at noe ikke er som det skal være. Men det er vel kanskje ikke 100% sikkert!!

 

Du får bare gå ut ifra at du/dere venter en frisk liten baby;-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Livet er sjelden helt sikkert på noe som helst så man kan jo aldri si aldri, MEN det skal mye til for at det er noe alvorlig galt med babyen din etter de har sett normal utvikling på ultralyd i uke 13.

 

Misdannelser blir som regel abortert før uke 13 og de veldig få uheldige som ikke forsvinner av seg selv oppdager de som regel på ultralyd. Du er ung og har ikke målt større nakkefold = nesten ingen sannsynlighet for å få dette. Tror du kan sprette "sjampisflaska" (du får finne et substitutt siden du er gravid ;-)) og senke skuldrene nå! Nyt svangerskapet ditt i stedenfor å være redd. Du kan bli påkjørt i morgen også - selv om sannsynligheten for det er liten. Vi jenter er så flinke til å bekymre oss at noen ganger må vi bare gi slipp... =O)

 

Håper du får en fin kveld. Fikk kjæresten din vært med på ul eller rakk han ikke til Norge??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...