Pudding06&Spirepire Skrevet 6. februar 2010 #1 Skrevet 6. februar 2010 sjokoladekaka ser så høy å bra ut inne i ovnen og så tar jeg den ut og så r d som all "lufta" går ut a den... så blir d d krateret i midten! HVA GJØR JEG FEIL???
Tommage♀♂ Skrevet 6. februar 2010 #2 Skrevet 6. februar 2010 Et tips er å ha et fuktig kjøkkenhåndkle rundt bakeformen, da hever den jevnere. Trooor jeg leste det på festkaker.no, ikke 100% sikker.
Snilla med 3 skatter :-) Skrevet 6. februar 2010 #3 Skrevet 6. februar 2010 Du kan ev prøve å skru av ovnen, sett opp stekovnsdøra på gløtt i 10-15 min før du tar kaken ut av ovnen. Det pleier å hjelpe :-) ( jeg gjør det på sukkerbrød for mine kræsjer hele tiden hvis jeg ikke tar den løsningen )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå