Gå til innhold

HJELP!!! kaka mi punger... ALLTID!


Anbefalte innlegg

Skrevet

sjokoladekaka ser så høy å bra ut inne i ovnen og så tar jeg den ut og så r d som all "lufta" går ut a den... så blir d d krateret i midten!

HVA GJØR JEG FEIL???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Et tips er å ha et fuktig kjøkkenhåndkle rundt bakeformen, da hever den jevnere. Trooor jeg leste det på festkaker.no, ikke 100% sikker.

Skrevet

Du kan ev prøve å skru av ovnen, sett opp stekovnsdøra på gløtt i 10-15 min før du tar kaken ut av ovnen. Det pleier å hjelpe :-)

( jeg gjør det på sukkerbrød for mine kræsjer hele tiden hvis jeg ikke tar den løsningen )

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...