Gå til innhold

Kylling i kyllingsalat - grillet eller stekt filet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vanlig salat med kylling i altså, hva slags type kylling bruker dere?

Skrevet

Jeg buker alltid filet. Steker i ovn med salt og pepper og deler i biter.

Skrevet

Jeg synes grillet er best til slik, men luker ut alt av skinn og annen guffe (er nok litt i overkant sær på kyllingen)...:)

Skrevet

Varierer, men bruker som regel alltid ferdig oppkuttet kyllingkjøtt.

Men er veldig godt med stekt og krydret kyllingfilet. Litt mer smak på den :)

Skrevet

He, he -jeg er også kresen på det;-)

Skrevet

Signerer "henger til tørk" 100% :-)

Skrevet

Jeg kan ikke fordra slik butikkgrillet kylling (spiser det hvis jeg er på besøk altså:-p), så jeg bruker kyllingfileter. Steker dem litt i panna og resten i ovnen, eller ferdig i ovnen.

 

Men oftest blir kyllingsalat et resultat av at vi har mye rester etter heltstekt landkylling (i ovnen), så da bruker jeg det:-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...