*Rutletutt* Skrevet 3. februar 2010 #1 Skrevet 3. februar 2010 Vanlig salat med kylling i altså, hva slags type kylling bruker dere?
Hikken Skrevet 3. februar 2010 #2 Skrevet 3. februar 2010 Jeg buker alltid filet. Steker i ovn med salt og pepper og deler i biter.
flypapir Skrevet 3. februar 2010 #3 Skrevet 3. februar 2010 Jeg synes grillet er best til slik, men luker ut alt av skinn og annen guffe (er nok litt i overkant sær på kyllingen)...
Mamma med to søte små Skrevet 3. februar 2010 #4 Skrevet 3. februar 2010 Varierer, men bruker som regel alltid ferdig oppkuttet kyllingkjøtt. Men er veldig godt med stekt og krydret kyllingfilet. Litt mer smak på den
*Rutletutt* Skrevet 3. februar 2010 Forfatter #5 Skrevet 3. februar 2010 He, he -jeg er også kresen på det;-)
Mom2Two Skrevet 3. februar 2010 #9 Skrevet 3. februar 2010 Jeg kan ikke fordra slik butikkgrillet kylling (spiser det hvis jeg er på besøk altså:-p), så jeg bruker kyllingfileter. Steker dem litt i panna og resten i ovnen, eller ferdig i ovnen. Men oftest blir kyllingsalat et resultat av at vi har mye rester etter heltstekt landkylling (i ovnen), så da bruker jeg det:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå