*SmurfeMamma* Skrevet 26. januar 2010 #1 Skrevet 26. januar 2010 fikk så lyst på fiskepinner... har ikke spist det siden jeg var liten tror jeg.. hva kan jeg ha av grønsaker ved siden av da??
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2010 #4 Skrevet 26. januar 2010 Hvit saus?????? Jeg ville hatt poteter og raspet gulrot, eller kokt brokkoli, eller hva som helst av grønnsaksblandinger. Potetmos er også godt til.
Gjest Skrevet 26. januar 2010 #5 Skrevet 26. januar 2010 råe raspa gulerøtter ,brokkoli er også godt. :-))
*SmurfeMamma* Skrevet 26. januar 2010 Forfatter #6 Skrevet 26. januar 2010 må nødti å ha hvit saus da:) det hadde vi altid da jeg var liten, eller.. mamma og pappa hadde vel bare smelta smør tror jeg, men de laget hvit saus til oss barna...
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2010 #7 Skrevet 26. januar 2010 Ikke hvit saus, men remulade:) Kokte poteter og kokte / raspa gulrøtter, eller noen av de andre forslagene du har fått:)
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2010 #8 Skrevet 26. januar 2010 Vi bruker revet eple- og gulrotsalat, kokt potet og remulade. Noen ganger lager vi fiskepinner med pommes frites. Det liker ungene.
*SmurfeMamma* Skrevet 26. januar 2010 Forfatter #9 Skrevet 26. januar 2010 takk for forslag... blir nok raspa gulrøtter i dag også... hadde det til fiskgratengen i går men... det høres best ut..
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2010 #10 Skrevet 26. januar 2010 jeg har vokst opp med spise fiskepinner sammen med kokte poteter, smelta smør og kokte gullerøtter. Mannen min er vant til å ha det med potetstappe og mais og smør:)
Verdens tøffeste mamma Skrevet 26. januar 2010 #11 Skrevet 26. januar 2010 Jeg er vant til fiskepinner, koktepoteter, kokte eller raspede gulrøtter, smeltet smør og rømme. mmmmmmmmm Mannen i huset hater fiskepinner så det blir sjeldent servert her.. Sukk.. Jeg liker det godt! :-)
MathildeC Skrevet 26. januar 2010 #12 Skrevet 26. januar 2010 Jeg synes det er godt med bønner i tomatsaus til, eller erter.. Ellers alt av "vanlige" grønnsaker. Bruker ikke saus, men gjerne en god hjemmelaget potetstappe. Mmmm.
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2010 #13 Skrevet 26. januar 2010 Vi bruker å ha hollandaissesaus, i stedet for hvit saus:) Godt:) Og så har vi revet gulrot til, hvor vi tar på rømmeklatt etter ønske:)
Gjest Skrevet 26. januar 2010 #14 Skrevet 26. januar 2010 Når jeg en sjelden gang får trumfet det igjennom som middag blir det servert med potetmos, (evt revet gulrøtter) og kokte erter - og sitronbåter! Superdigg å presse på fisken...
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2010 #15 Skrevet 26. januar 2010 Fiskepinner er godt med råkost salat, og remulade, eller kokte gulrøtter og potet. Eller en salat med litt sitronsaft og olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå