Gå til innhold

Hva er din beste oppskrift på soppstuing? Helst med champignon.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha det til biff.

Skrevet

Det skal vi ha i dag også=)

Har ingen oppskrift, men dette gjør jeg :

-steker soppen (champignon)

-tar den og en boks (krem) fløte i en kjele

-krydrer

-og tar i en dæsj med brunost (1-2 skiver)

Skrevet

Gjør det samme som solfrøken, bortsett fra at jeg steker litt finhakket løk først! Å har ikke i brunost!

Løken gjør den myye bedre, synst jeg ihvertfall:))

Skrevet

Steker løk.paprika og champignon, krydrer og avslutter med å ha oppi 2 bokser matfløte (jeg ordner bestandig myyyyyyye soppstuing,så jeg må bruke 2 boxer matfløte :-) ) .........denne er enkel,men kjempe god.............

Skrevet

hvor mye champignon på en boks fløte da??

Skrevet

hvor mye champignon på en boks fløte da??

Skrevet

Jeg bruker å finhakke en løk, surrer den blank i godt smør, tilsettet og bruner masse sopp, så tilsetter jeg brokkoli-topper, salt + pepper og ett beger rømme. nam nam:0)

Skrevet

Jeg bruner sopp med salt og pepper. Har i finhakket løk og rømme..

 

Kanskje litt kjedelig nå når jeg ser hva andre har oppi soppstuingen sin..MMM..

Skrevet

Takk for svar, dere. Dette blir godt!

Skrevet

du har sikkert kost deg med soppstuingen din allerede, men et annet tips er at etter du har stekt soppen (i margarin) sammen med pepper, kan også bruke litt timian, lar du den trekke i lttt kjøttbuljongvann før du tilsetter kremfløte og lar den småkoke til den tykner...DA blir den god da ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...