solfrøken-♂♂♂ Skrevet 23. januar 2010 #2 Skrevet 23. januar 2010 Det skal vi ha i dag også=) Har ingen oppskrift, men dette gjør jeg : -steker soppen (champignon) -tar den og en boks (krem) fløte i en kjele -krydrer -og tar i en dæsj med brunost (1-2 skiver)
prinsesse03+09 Skrevet 23. januar 2010 #4 Skrevet 23. januar 2010 Gjør det samme som solfrøken, bortsett fra at jeg steker litt finhakket løk først! Å har ikke i brunost! Løken gjør den myye bedre, synst jeg ihvertfall:))
Blopp1 Skrevet 23. januar 2010 #5 Skrevet 23. januar 2010 Steker løk.paprika og champignon, krydrer og avslutter med å ha oppi 2 bokser matfløte (jeg ordner bestandig myyyyyyye soppstuing,så jeg må bruke 2 boxer matfløte :-) ) .........denne er enkel,men kjempe god.............
Hera Skrevet 23. januar 2010 #8 Skrevet 23. januar 2010 Jeg bruker å finhakke en løk, surrer den blank i godt smør, tilsettet og bruner masse sopp, så tilsetter jeg brokkoli-topper, salt + pepper og ett beger rømme. nam nam:0)
Verdens tøffeste mamma Skrevet 23. januar 2010 #9 Skrevet 23. januar 2010 Jeg bruner sopp med salt og pepper. Har i finhakket løk og rømme.. Kanskje litt kjedelig nå når jeg ser hva andre har oppi soppstuingen sin..MMM..
Minafårsøsterellerbror Skrevet 23. januar 2010 Forfatter #10 Skrevet 23. januar 2010 Takk for svar, dere. Dette blir godt!
tre små knotter Skrevet 23. januar 2010 #11 Skrevet 23. januar 2010 du har sikkert kost deg med soppstuingen din allerede, men et annet tips er at etter du har stekt soppen (i margarin) sammen med pepper, kan også bruke litt timian, lar du den trekke i lttt kjøttbuljongvann før du tilsetter kremfløte og lar den småkoke til den tykner...DA blir den god da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå