Guttemamma til to Skrevet 22. januar 2010 #1 Skrevet 22. januar 2010 Bare vann og melis eller har du noe annet oppi? Vet noen bruker egg eller blander med melk..
Fire småtroll Skrevet 22. januar 2010 #3 Skrevet 22. januar 2010 Kommer litt ann på hva jeg skal bruke det til.. Som pynt på vanlige muffins eller boller bruker jeg vann og melis. Hvis jeg vil ha en litt blankere og hardere melis bruker jeg eggehvite og vann, f.eks som pynt på pepperkaker, kransekake eller pepperkakehus. Om jeg skal ha melisen på f.eks en gulrotkake (jeg er ikke noe glad i ostekrem) bruker jeg vann og melis, men har noen dråper sitronsaft i.
Gjest Skrevet 22. januar 2010 #4 Skrevet 22. januar 2010 eggehvite og noen dråper sitron. Stiv, blank og passe smak.
Gjest Skrevet 22. januar 2010 #5 Skrevet 22. januar 2010 Jeg bruker av og til romdråper i melisen. Nam. nam
camilla^ Skrevet 22. januar 2010 #6 Skrevet 22. januar 2010 Jeg bruker bare vann og melis. Mamma bruker en dråpe eddik når hun skal ha den ekstra stiv. Man kjenner ikke eddiksmaken.
moe_ Skrevet 22. januar 2010 #7 Skrevet 22. januar 2010 Du verden! Her i huset kjøper jeg melis for å lage glasur - er det det dere mener når dere bruker ordet 'melis'?
lure Skrevet 23. januar 2010 #8 Skrevet 23. januar 2010 Melis kjøper jeg ferdig på butikken Men melisglasur lager jeg, enten med vann,kaffe/kakao eller eggehvitte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå