Gå til innhold

Hvordan lager du melis?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bare vann og melis eller har du noe annet oppi? Vet noen bruker egg eller blander med melk..

Fortsetter under...

Skrevet

Kommer litt ann på hva jeg skal bruke det til..

 

Som pynt på vanlige muffins eller boller bruker jeg vann og melis.

Hvis jeg vil ha en litt blankere og hardere melis bruker jeg eggehvite og vann, f.eks som pynt på pepperkaker, kransekake eller pepperkakehus.

Om jeg skal ha melisen på f.eks en gulrotkake (jeg er ikke noe glad i ostekrem) bruker jeg vann og melis, men har noen dråper sitronsaft i.

Skrevet

eggehvite og noen dråper sitron. Stiv, blank og passe smak.

Skrevet

Jeg bruker bare vann og melis.

 

Mamma bruker en dråpe eddik når hun skal ha den ekstra stiv. Man kjenner ikke eddiksmaken.

Annonse

Skrevet

Du verden! Her i huset kjøper jeg melis for å lage glasur - er det det dere mener når dere bruker ordet 'melis'?

Skrevet

Melis kjøper jeg ferdig på butikken ;)

 

 

Men melisglasur lager jeg, enten med vann,kaffe/kakao eller eggehvitte.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...