Candy girrrl Skrevet 22. januar 2010 #1 Skrevet 22. januar 2010 Jeg bruket å brune den. Så i ovn. Tror jeg steker den for lenge i ovn. Den blir så tørr og kjedelig. Hvor lenge steker dere den?
2søtesmåh Skrevet 22. januar 2010 #2 Skrevet 22. januar 2010 Legg den i en brødpose og bank den flat med knyttneven. Da steker du den først på sterk varme, så den får skorpe og så littegrann ettersteking på svak varme så den blir gjennomstekt.. Så det på "Biggest Looser"...Pressa flat fileetene, tok null tid og steke de..Og siden tykkelsen var den samme på hele stykket var det ikke noe problem..Det var lett sak og klemme/slå de flat )
Mor Løvehjerte Skrevet 22. januar 2010 #3 Skrevet 22. januar 2010 Funker å banke løs på dem med stekepanna også! : )
2SmåTroll Skrevet 22. januar 2010 #5 Skrevet 22. januar 2010 jeg bruner den ikke først. Legger den bare i ildfast form med godt krydder. Litt olje over og står i ovnen ca 30 min på 200 grader. Synes ikke den blir tørr. tiden varierer sikkert da jeg ikke alltid vet hvor lenge den står i ovnen kan ha ost inni og bacon rundt. bare bacon. Slenge litt hele hvitløksbåter og litt sitronskiver rundt. etc... bruk fantasien
Gjest Skrevet 22. januar 2010 #6 Skrevet 22. januar 2010 Jeg bruner heller ikke filetene først. Jeg marinerer dem i en ildfast form i marinade og olje, og så steker jeg den i 30 min - 50 minutter i ovnen på 180 grader ca. Holder øye med den, så varierer litt. Skjærer over filetene etter en god stund og sjekker. Blir aldri tørr og alltid gjennomstekt. Er gravid, så er veldig nøye på det selv. Legger også litt marinerte hvitløksfedd rundt, de blir så gode når de er ovnsbakt.
ApriIbaby Skrevet 22. januar 2010 #7 Skrevet 22. januar 2010 Stikk en tynn pinne/nål etc inn. Klem på den og se fargen på kraften som kommer ut. Er den blank er den ferdig. Er den rosa er denn ikke helt stekt. Prøv deg frem til du finner rett steketid.
:-))***~~´´^``~~***((-: Skrevet 22. januar 2010 #8 Skrevet 22. januar 2010 steketermometer, steletermometer, steketermometer! Kjernetemperaturen bør være 70-72 grader (gjennomstekt), og la kjøttet hvile etterpå, sånn at saftene spres ut i kjøttet igjen. Lykke til!
Gjest Sauen og ungene Skrevet 22. januar 2010 #9 Skrevet 22. januar 2010 Legger dem i ildfast form, heller over kyllingkraft eller buljong og steker dem på 200 grader i ovnen til de er ferdige... Blir ikke noe tørre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå