Anonym bruker Skrevet 19. januar 2010 #1 Skrevet 19. januar 2010 http://www.organicconsumers.org/articles/article_6463.cfm
blomstre Skrevet 19. januar 2010 #2 Skrevet 19. januar 2010 Eh... selvfølgelig er en rå gulrot sunnere en en som er varmebehandlet i mikro, men vet du hva? En gulrot som er varmebehandlet i mikro er sunnere en enn som er ihjelkokt på tradisjonelt vis i en kjele med vann... Mikrobølger ødelegger ikke næringstoffer, det er det for høy temperatur som gjør! http://www.mattilsynet.no/publikasjoner/faktaark/mat/tilberedning_av_mat_i_mikrob_lgeovner_22054
blomstre Skrevet 19. januar 2010 #3 Skrevet 19. januar 2010 sniker seg inn %20 i linjeskiftet i linken, fjerne det slik at det står: /tilberedning_av_mat_i_mikrob_lgeovner_22054
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå