Anonym bruker Skrevet 13. januar 2010 #1 Del Skrevet 13. januar 2010 Det er så mye snakk om dette...men da jeg var på grøt hos min far så spiste jeg et par biter med rødvinspølse, uten at jeg tenkte meg om.. :s men har vært på ul å hos jordmor etterpå å så babyen å hørte hjertelyden så alt er jo bra å kjenner han, tja ikke hver dag, men senest igår når jeg la meg... Håper på svar :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141270107-noen-som-vet-ang-r%C3%B8dvinsp%C3%B8lse-og-morr-ol/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vimes Skrevet 13. januar 2010 #2 Del Skrevet 13. januar 2010 Det er vel i hovedsak listeriasmitte man er redd for. Det finnes sjelden i Norsk spekemat, og kan enkelt drepes ved frysing i 48 timer. Spekemat er uansett rått kjøtt da, og det KAN være andre bakterier i det, så helt trygt er det ikke. Men faren er ganske liten. Det går nok bra. Har selv spist spekemat dette svangerskapet. Men den var fryst først. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141270107-noen-som-vet-ang-r%C3%B8dvinsp%C3%B8lse-og-morr-ol/#findComment-141271045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. januar 2010 #3 Del Skrevet 14. januar 2010 ok takk for svar har tenkt så masse på dette i det siste så måtte høre... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141270107-noen-som-vet-ang-r%C3%B8dvinsp%C3%B8lse-og-morr-ol/#findComment-141272532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå