Gå til innhold

hvordan "lager" jeg kjøttkaker? sånne ferdige fra gilde? putter


Anbefalte innlegg

Skrevet

man dem i brunsausen til de blir varme liksom? ;)

 

og tips for å få den beste brunsausen ever? :)

Skrevet

Hei :)

 

Bare putt de rett oppi brunsausen!

 

 

Skrevet

Smme person som svarer oppefor her :

 

2 ss melange

2 ss mel

Brunes i kasserollen SKIKKELIG!!!!!!!

Så har du oppi vann slik at sausen blir mer saus aktig.

Viktig å røre nå.

Så har du oppi 1 1/2 ss med kjøtt buljong.

Litt salt og pepper.

La dette koke opp, å smak til brunsausen med litt buljong, salt og pepper :) Dette gir 1 liter brunsaus ca :) etter så mye vann du bruker

 

Nydelig saus som min mor fant på når hun drev og utdanna seg som kokk :)

 

Skrevet

Åj... hehe,putt de i sausen du,så lenge de ikke er frosne, tar det vel et lite 10 min til de er varme.

 

MEN å lage kjøttkaker selv er enkelt og tusen ganger bedre. Bland kjøttdeig(evt, farse eller hva du vil), 1 egg å en skje potetmel. Stek dette enten i kaker i stekpanna eller i form inne i ovnen (kjøttpudding)

Mye mye mye bedre =)

Skrevet

Her bruker vi kun farse når vi lager kjøttkaker :) Former de og steker de i panna! NAM!

 

Farsen her i trøndelag er så myeeee billigere enn sørafor. Mange plasser de ikke har farse der også;)

Skrevet

saus som din mor fant på?? Dette er vel den vanligste måten å lage brun saus på..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...