Anonym bruker Skrevet 12. januar 2010 #1 Skrevet 12. januar 2010 man dem i brunsausen til de blir varme liksom? og tips for å få den beste brunsausen ever?
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2010 #2 Skrevet 12. januar 2010 Hei Bare putt de rett oppi brunsausen!
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2010 #3 Skrevet 12. januar 2010 Smme person som svarer oppefor her : 2 ss melange 2 ss mel Brunes i kasserollen SKIKKELIG!!!!!!! Så har du oppi vann slik at sausen blir mer saus aktig. Viktig å røre nå. Så har du oppi 1 1/2 ss med kjøtt buljong. Litt salt og pepper. La dette koke opp, å smak til brunsausen med litt buljong, salt og pepper Dette gir 1 liter brunsaus ca etter så mye vann du bruker Nydelig saus som min mor fant på når hun drev og utdanna seg som kokk
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2010 #4 Skrevet 12. januar 2010 Åj... hehe,putt de i sausen du,så lenge de ikke er frosne, tar det vel et lite 10 min til de er varme. MEN å lage kjøttkaker selv er enkelt og tusen ganger bedre. Bland kjøttdeig(evt, farse eller hva du vil), 1 egg å en skje potetmel. Stek dette enten i kaker i stekpanna eller i form inne i ovnen (kjøttpudding) Mye mye mye bedre =)
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2010 #5 Skrevet 12. januar 2010 Her bruker vi kun farse når vi lager kjøttkaker Former de og steker de i panna! NAM! Farsen her i trøndelag er så myeeee billigere enn sørafor. Mange plasser de ikke har farse der også
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2010 #6 Skrevet 12. januar 2010 saus som din mor fant på?? Dette er vel den vanligste måten å lage brun saus på..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå