:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 10. januar 2010 #1 Skrevet 10. januar 2010 jeg har en som jeg helt selv av mine egene hender har laget og den er ferdig nå men hvordan oppevarer man den? på bakeriet jeg jobbet i min blå ungdom var det i kjøleskap, men er det sånn fremdeles? og er det rett for hjemmelagde kakaker? skal spises i morgen den dag
Gjest Skrevet 10. januar 2010 #2 Skrevet 10. januar 2010 I kjøleskapet. Og så fukter du den litt før du varmer den bittelittegranne i mikro`n eller i ovn. Det blir brillefint:)
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 10. januar 2010 Forfatter #3 Skrevet 10. januar 2010 takker og bukker vet ikke om varming går for det er på et slikt en juletrefest den skal serveres. men om det går så skal jeg huske ditt supre tips. det er litt skummelt å skulle servere en kake man ikke har smakt. heldigvis står det ikke navn på den
Gjest Skrevet 10. januar 2010 #4 Skrevet 10. januar 2010 hehe! Den er sikkert kjempe god:)! Og så lenge den står kaldt så blir den ikke tørr. ( Åhh, nå fikk jeg lyst på kake... Masse kaker!! )
*Pæreis* Skrevet 10. januar 2010 #5 Skrevet 10. januar 2010 Eplekaker er best om dem får stå i romtemperatur da:) Under lokk, plast, kaketine, eller hva du nå har og bruke.. Men kjøleskap er også bra:) Å så må du putte den i ovnen igjen i morgen like før servering, så den blir litt varm igjen. For eplekake skal serveres varm den:) Og det er IKKE godt når den blir varmet i mikron..
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 10. januar 2010 Forfatter #6 Skrevet 10. januar 2010 nå gjør du det fryktelig vanskelig her. jeg trengte bare ett svar. ikke mange forskjellige. nå er jeg jo like langt... hahaha
Gjest Skrevet 10. januar 2010 #7 Skrevet 10. januar 2010 Neida, det er ikke verre enn at du baker en kake til. Det har du tid til og så setter du en i kjøleskapet, en på benken, tar med begge og mottar applaus for virkelig å ha slått på stortromma
*Pæreis* Skrevet 10. januar 2010 #8 Skrevet 10. januar 2010 Men hallo da.. Det er jo du selv som gjør det vanskelig for deg selv. ,p Er da vel ingen som baker eplekake dagen før dem skal servere den, veitæ.. Eplekake skal bakes slik at den er ferdig maks 30min før den skal serveres... Makan, enn å ødelegge eplekakas gode rykte på å servere dagenførkake... *Himler oppgitt me øya her*
Tante Blås Squaw Skrevet 10. januar 2010 #9 Skrevet 10. januar 2010 Eplekake oppbevares selvsagt i magen! *sikle*
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 10. januar 2010 Forfatter #10 Skrevet 10. januar 2010 hehe... om 30 min er det meste jeg kan lage den før så kan jeg bare droppe hele prosjektet jeg er kanskje supermamma, men farging av hår, pynting til fest og baking av kake samtidlig som man passer småen på en søndag blir litt volsomt... hehe noe måtte gjøres dagen før. og pga en litt vrang frisør så ble det kaka
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå