mirredutt Skrevet 2. januar 2010 #1 Skrevet 2. januar 2010 Orker ikke lage fra skrætsj, så da blir det toro tandoori. Forslag til hvordan jeg kan spice retten litt opp?
Blind Gudinne Skrevet 2. januar 2010 #2 Skrevet 2. januar 2010 Chili=) Pleir å lage toro sin når vi har tandoori, og har litt chilipulver oppi- smaker til hvor sterk vi vil ha den. ( Har chilipulver kjøpt i innvandrer- butikk da dnne er sterkere enn enn de du får på glass.)
Hufsla Skrevet 2. januar 2010 #3 Skrevet 2. januar 2010 hehe, dette leser jeg feil hver gang:-) Leser hvordan SPISE opp :-)
mirredutt Skrevet 2. januar 2010 Forfatter #4 Skrevet 2. januar 2010 Hehe, var ikke noe problem å få spist den opp Hadde i ekstra hvitløk og chili. Ble kjempegodt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå