Candy girrrl Skrevet 2. januar 2010 #1 Skrevet 2. januar 2010 De lyse fine med skall på som selges i plastikkbokser. Har litt angst for vanlig kokt potet. (krigsmat)
Gulosten™ Skrevet 2. januar 2010 #2 Skrevet 2. januar 2010 Vi pleier å dele dem i to på langs, legge dem i ildfast form med snittflaten opp, ha på godt med olje og salt og pepper. Baker dem i ovnen på 220 grader i 20 min (kommer litt an på ovnen, ta smaksprøver). Ekstremt mye sunnere enn pommes frites, og det smaker potet! Nam
Hera Skrevet 2. januar 2010 #3 Skrevet 2. januar 2010 Nå ville ikke jeg i utgangspunktet servert poteter til Stroganoff, jeg ville brukt ris. Men over til spørsmålet ditt:0) Amandine poteter tillages som vanlige poteter, man kan koke de, saltbake de, koke de og deretter lage en urtedressing som man vender de i, lage potetmos. Så da gjelder det bare å finne noe man liker. I og med at Stroganoff har masse smak, så bør tenke litt på det når du skal lage potetene, slik at de ikke "kræsjer" i smakene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå