hippopotamus! Skrevet 30. desember 2009 #1 Skrevet 30. desember 2009 Evt hvordan varmer jeg den igjen uten at den blir for tørr?
* 5 om dagen * Skrevet 30. desember 2009 #2 Skrevet 30. desember 2009 den kan du fint steke hjemme, og pakke den godt inn i folie når dere skal frakte den. den skal hvile,etter steking, og trenger ikke varmes opp igjen, den skal være lun ved servering.(eller kan) ikke blir den tørr heller om du vente lenge med å skjære i den(etter steking)
HTC Skrevet 30. desember 2009 #3 Skrevet 30. desember 2009 Mannen er kokk. Han sier han ville nok pakket den godt inn i alu folie i mange, mange lag + avispapir evt isopor å holde den lun, og evt bedt veninnen holde steikeovnen på ca 200grader så du kan puttet den inn i ovn max 10 min før servering. Best om du slipper å putte den inn i ovn igjen, men det skal gå greit uten at den blir for tørr. Evt servert kalkunen kald med varm saus.
hippopotamus! Skrevet 30. desember 2009 Forfatter #4 Skrevet 30. desember 2009 Ok Da får jeg bare steke den sent da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå