*Netta* har 2 prinsesser <3 Skrevet 30. desember 2009 #1 Skrevet 30. desember 2009 Vil bli ferdig med det jeg kan nå, den holder seg vel like fin om jeg lager den idag og setter den godt tildekket i kjøleskap??
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2009 #2 Skrevet 30. desember 2009 Ville heller laget hele waldorfsalaten i dag, og latt den stå til i morgen, blir nesten bedre dagen etter den er laget!
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2009 #3 Skrevet 30. desember 2009 Jeg ville ventet til i morgen. Den er nok like fin i morgen, men ville du pisket krem til en kake du skal spise i morgen i dag?
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2009 #4 Skrevet 30. desember 2009 Den ser nok "friskere" ut om du venter til i morgen. Husk at epler har en tendens til å bli brunaktig, selv med sitron.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2009 #5 Skrevet 30. desember 2009 Jeg ville absolutt laget den i morgen - waldorfsalaten er best fersk, synes jeg!
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2009 #6 Skrevet 30. desember 2009 Krem er alltid best ferskest mulig. Uansett om smaken er like god så blir utseende og konsistens anderledes.
Gjest Skrevet 30. desember 2009 #7 Skrevet 30. desember 2009 Waldorfsalat (altså hele, ferdig blandet) kan med fordel lages dagen før, det er majones i kremen, så den holder seg fin og smakene setter seg. Derimot å kun piske kremen i dag som du skal ha i morgen, det hadde jeg IKKE gjort. Det blir ikke bra.
*Netta* har 2 prinsesser <3 Skrevet 30. desember 2009 Forfatter #8 Skrevet 30. desember 2009 Det er klart Hehe.. Jeg har blandet alt utenom krem og majones, tenker nok jeg blir til å lage resten idag og da.. Takk for tips, damer
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå