Gå til innhold

Frysing og tining av kjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte en frossen oksestek. Tok den opp i går, skulle ha den i dag. Men gjestene har meldt avbud (syke). Kan jeg fryse den igjen?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg ville stekt den, brukt en del til middag og skåret resten i skiver og brukt det som pålegg. Hadde ikke frosset ned igjen en tint stek.

Skrevet

Tingen er at vi reiser på hytta om få timer. Skulle egentlig reise i morgen, men siden gjestene ikke kommer, så drar vi nå.

Hvor lenge holder den seg i kjøleskapet da?

 

hi

Skrevet

Fryse tinet kjøtt eller fisk er ingen god ide,

Skrevet

Har dere ikke komfyr på hytta?

Skrevet

Det står at den er holdbar til 31.12. Har komfyr på hytta, men kommer ikke frem dit før i kveld, så rekker ikke å lage den i dag. I morgen skal vi i tradisjonstro ha pinnekjøtt. Selv om den går ut i morgen burde det vel gå greit å lage den 01.jan. Tror dere ikke det. De er vel ikke så bastante de datoene?

 

hi

Annonse

Skrevet

Du kan fint steke den 1. januar. Siden den har vært frossen og best før dato er 31. desember holder den seg lengre siden den har vært i frysen. Eks: om du frøs den fersk 23.12 og den har vært frosset til nå, kan du fint legge den kaldt og steke den 1. januar eller noen dager etter:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...