Hikken Skrevet 29. desember 2009 #1 Skrevet 29. desember 2009 Har laget det en million ganger før, men alltid bare et par timer før servering. (må spare tid, skal lage til 20 stykker, så blir ikke no heimlaga her i går'n nei ;o) Kan det lages dagen før uten at det taper seg? Skal has i porsjonsskåler og evt. ha plast over.
♥Love is in the aiR♥ Skrevet 29. desember 2009 #2 Skrevet 29. desember 2009 Står på posen at den bør spises samme dag=S
Hikken Skrevet 29. desember 2009 Forfatter #3 Skrevet 29. desember 2009 Åja, haha ) Så godt har jeg klart å lete sjæl :-P Tusen takk!
Gjest Skrevet 29. desember 2009 #4 Skrevet 29. desember 2009 Jeg har alltid servert dagen etter. De holder seg veldig godt i kjøleskap med plastikk over. Har faktis noen stående i kjøleskapet siden julaften (hadde vel ikke spist de i dag, men... Hehe).
Hikken Skrevet 29. desember 2009 Forfatter #5 Skrevet 29. desember 2009 Really? Flott, da hører jeg på deg i stedet for Freia, tusen takk )
Gjest Skrevet 29. desember 2009 #6 Skrevet 29. desember 2009 Lillesøsteren min spiste sin tre dager etter hun lagde den, og det gjør hun hver gang hun lager det, og hittil er hun i grei stand, hehe. Må jo bare si at neste gang burde du prøve å lage halve med hvit sjokolade, himmelsk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå