Gå til innhold

Sjokolademousse fra pose, kan jeg lage det dagen før servering?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har laget det en million ganger før, men alltid bare et par timer før servering. (må spare tid, skal lage til 20 stykker, så blir ikke no heimlaga her i går'n nei ;o)

 

Kan det lages dagen før uten at det taper seg? Skal has i porsjonsskåler og evt. ha plast over.

Skrevet

Står på posen at den bør spises samme dag=S

Skrevet

Åja, haha :o) Så godt har jeg klart å lete sjæl :-P

 

Tusen takk!

Skrevet

Jeg har alltid servert dagen etter. De holder seg veldig godt i kjøleskap med plastikk over. Har faktis noen stående i kjøleskapet siden julaften (hadde vel ikke spist de i dag, men... Hehe).

 

Skrevet

Really? Flott, da hører jeg på deg i stedet for Freia, tusen takk :o)

 

 

Skrevet

Lillesøsteren min spiste sin tre dager etter hun lagde den, og det gjør hun hver gang hun lager det, og hittil er hun i grei stand, hehe.

 

Må jo bare si at neste gang burde du prøve å lage halve med hvit sjokolade, himmelsk ;)

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...