Gå til innhold

Oppskrift på saus til kalkun (uten kraft fra kalkun)??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha gjester på nyttårsaften. De fikser kalkun, men jeg skal lage saus. Har ikke mulighet til å bruke kraften fra kalkunen.

Oppskrift på en god saus som passer?

Takker og bukker:)

Fortsetter under...

Skrevet

Du kan ikke få posen med innmat fra dem når de tar kalkunen opp av fryseren?

Skrevet

Da ville jeg nok satset på en Toro kjøttkakesaus som basis, brukt kyllingbuljong, gjevning og en fløteskvett. Koker du litt epler/svisker i sausen får du jo litt "stuffing"-kraft i tillegg.

 

Skrevet

Nei, desverre, ingen mulighet for å få innmaten. Travle dager og lang avstand:(

 

Julemage: Den hørtes ikke så verst ut!:)

Skrevet

Har fått servert kylling bretagne(?) til kalkun en gang, smakte godt det!

Skrevet

ja kylling bretagne har vi også hatt engang. Det var godt det.

Annonse

Skrevet

Jeg bruker Toro sin fløtesaus og så har jeg bare oppi noen dråper med sukkerkulør til jeg oppnår rett farge. Smaker veldig likt den som du lager fra bunnen :D

Skrevet

Jeg bruker 3 poser viltsaus, kraften fra kalkun (kan bruke vann da) og 1 pakke kremfløte pr pose saus. Så koker jeg dette leeeenge, des lenger det koker des bedre. På slutten tilsetter jeg mellom 5-10 skriver brunost.

Smak det til:-) Får alltid skryt for sausen.

 

Ah, fantastisk! Jeg gleder meg til nyttårsaften:-)) Lag masse saus, uansett hvilken du lager.

Skrevet

Kan du ikke lage en soppsaus av noe slag? Det er alltid godt, jeg pleier å bruke grønnsaksbuljong i sauser, syns det gjør seg bedre enn kylling/kjøtt buljong.

 

Fløte, campis, grønnsaksbuljong, bacon terninger, salt og pepper? Du kan surre vårløk og ha oppi og! Kanskje litt chili når jeg tenker meg om;)

Skrevet

Da blir det altså 1 boks kremfløte og resten blir vann. Når du ser på oppskriften på sauspakken skal du ha samme væskeforhold:-p

Å du må bruke kremfløte, ikke matfløte - da blir sausen kjempetykk

Skrevet

Støtter kylling bretagne!!! Vanvittig god til kalkun!

Skrevet

Veldig vanlig å bruke fløtesaus (gjerne fra pose) og tilsette litt stekesky. Har du ikke stekesky kan du bruke det også fra pose egentlig...

 

Bretagne sausen er god den, men for oss er det en hverdags-saus, jeg ville satset på fløtesaus.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...