Papegøyeblomst Skrevet 22. desember 2009 #1 Skrevet 22. desember 2009 Kjøp ferdig marsipan og kransekakemasse, skjær pølsene i 2-3 mm tykke skiver, pensle med egg, og stek 5-8 min midt i ovnen på ca 200grader... Når de er gyldne og lett brune i kantene, er de ferdige. Supergode,blir seige i midten. Jeg ga bort sånne i julegaver, i en pen gavepose... Kan lage de som de er, eller strø div på toppen - jeg bruker gjerne litt mandelflak, valnøtter, hakket mørk eller hvit sjokolade...Voila! Den forrige omgangen forsvant fort gitt, så nå er jeg igang med en haug til...
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 22. desember 2009 #2 Skrevet 22. desember 2009 Det hørtes nam ut! Men (siden je gmå ha det inn med teskje) - skal en bit av marsipanen ligge oppå en bit av kransekakemassen, eller skal de blandes? *litt flau*
Rampongi Skrevet 22. desember 2009 #3 Skrevet 22. desember 2009 godt spm Yaddaline, jeg trodde de skulle ligge hver for seg jeg.. ;/
Mammaen til Isak Skrevet 22. desember 2009 #4 Skrevet 22. desember 2009 Hver for seg, i allefall når jeg lager )
Papegøyeblomst Skrevet 22. desember 2009 Forfatter #5 Skrevet 22. desember 2009 Ja sorry, de skulle ligge hver for seg - så man kan jo lage av bare marsipan eller bare kransekakemasse, da..:-) Jeg var inne på tanken om å legge dem oppå hverandre som du sa, men de ble så gode hver for seg, at jeg glemte helt å prøve det- men sikkert mulig, med tynnere skiver av begge. De er ganske myke når de kommer ut av ovnen, men blir faste etter de har kjølnet.. HI
Collette Skrevet 22. desember 2009 #6 Skrevet 22. desember 2009 Ja, det er veldig godt. Man kan også trille pølser av kransekakemasse, steke dem og dyppe endene i smeltet sjokolade.
Papegøyeblomst Skrevet 22. desember 2009 Forfatter #7 Skrevet 22. desember 2009 Joda, sånne kransekakestenger er også veldig godt - men krever litt mere arbeid - trille ut, smelte sjokolade etc,- i forhold til disse kjeksene, som bare er å skjære i skiver og slenge i ovnen...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå