Lovemychild Skrevet 21. desember 2009 #1 Skrevet 21. desember 2009 Kjøpte kalkun til nyttårsaften, men glemte at vi blir to voksne mer enn jeg husket. Gidder ikke kjøpe nt kalkun, men tenkte vi kunne ha en liten forrett. Hva egner seg som forrett til kalkun ??? Alle tips mottas med stor takk
erteposen + 4 Skrevet 21. desember 2009 #2 Skrevet 21. desember 2009 Det kommer jo litt an på hvilken smak/tilbehør kalkunen skal ha. Det er jo ganske magert i utgangspunktet, men med tilbehør blir den litt mektig her i huset. Jeg serverte sprudlene med små kanapeer på nyttårsaften, så fikk folk snakket litt og myldret. Ikke minst fikk jeg tid til å lage maten og de måtte ikke vente på kalkunen. Tannpirkermat: - Cherrytomat med en bit mozarella og et basilikumblad - bacondaddel, kan lunes under kalkunen og stekes om morgenen - brød med oliventapanade (kjør oliven, hvitløk, olivenolje og litt sitron i kjøkkenmaskin til en pesto)
Knotten & lille persille Skrevet 21. desember 2009 #3 Skrevet 21. desember 2009 Vi pleier å ha suppe, men i år tenkte jeg å gå for lakseruller.
2smågull Skrevet 21. desember 2009 #4 Skrevet 21. desember 2009 hva med å lage stuffing? så blir det jo ekstra mat det også!
Sugarbells med 2 jenter<3 Skrevet 21. desember 2009 #5 Skrevet 21. desember 2009 Jeg bruker å lage blomkålsuppe, så spiser vi den mens rodenkålen og grønnsakene får et oppkok og kalkunen hviler:-))
♥mini♥lille♥knerten Skrevet 21. desember 2009 #6 Skrevet 21. desember 2009 Siden kalkun er ganske lett mat, ville jeg satset på asparges med seranoskinke eller noe annet med spekeskinke. Passer også godt i julen syntes jeg. Evt. asparges-suppeBlomkålsuppe med sprøstekt bacon ol.
Lea Laus Skrevet 21. desember 2009 #7 Skrevet 21. desember 2009 Jeg ville startet med rekehaler i hvitløksmarinade med en god hvitvin til og en rødvin som passer til fugl etterpå.
Lovemychild Skrevet 21. desember 2009 Forfatter #8 Skrevet 21. desember 2009 Takker og bukker for gode tips!!
trollmor & trollungene Skrevet 21. desember 2009 #9 Skrevet 21. desember 2009 Har ofte servert asparges, parmaskinke, og parmesanost med "brødpinner" (husker ikke hva de heter) som forrett til kalkun. Har som regel vært veldig velykket!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå