Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #1 Skrevet 21. desember 2009 dette blir dessert på julekvelden.... men hvordan lage..?
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #2 Skrevet 21. desember 2009 Du blander bare risengrøt med pisket krem (med sukker i).
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #3 Skrevet 21. desember 2009 husk å avkjøle grøten før du blander den med pisket krem;p
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #4 Skrevet 21. desember 2009 Du kan ha litt vanilje (vaniljesukker) i fløten for å få en ekstra god smak. Ellers blander du bare krem med risgrøt.
Gjest Skrevet 21. desember 2009 #5 Skrevet 21. desember 2009 Pisker krem og har i kald risgrøt og tilsetter vaniljesukker og sukker til du synes det smaker godt :-) Ca 1,5-2 skåler med kald grøt til en pakke krem.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #6 Skrevet 21. desember 2009 Hei! Jeg er av den bedagelige typen og høygravid og jukser med riskremen. Kjøper ferdig risengrynsgrøt, enten fjordland, eller first price risgrøt på kiwi, en 1 pk kremfløte, piskes med en dasj sukker i, dette blandes godt, + rødsaus (bruker bringebær saus som er klar til servering) Blandingsforholdet mellom krem og grøt er litt sån du vil ha det, min mor er ikke så begeistret for krem, så hennes blir mest "grøt" min er det mye mer krem i:D Lykke til
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #8 Skrevet 21. desember 2009 Er det bare jeg som bruker mandeldråper? Krem med sukker og vaniljesukker, kald grøt og noen mandeldråper. Ellers smaker det jo ingenting.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #9 Skrevet 21. desember 2009 Æsj mandldråper er jo ekkelt.... Smak og behag, ja, men det er IKKE vanlig å ha mandeldråper i riskremen...
Hildemor fra vest Skrevet 21. desember 2009 #10 Skrevet 21. desember 2009 Bruker hakkede mandler i vi det smaker jo nydelig. Elsker den litt harde konsistensen mot den myke riskremen namnam
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #11 Skrevet 21. desember 2009 Jeg er enda mer bedagelig anlagt enn det som er nevnt her.. Jeg kjøper fjordland ferdig risengrynsgrøt, og krem på flaske (som man trykker ut). Tilsetter avkjølt grøt, sammen med litt vaniljesukker... MMMMMMMmmmmmmm.. Lages gjerne dagen før den skal serveres, eller på morgenen.. slik at den får satt seg litt.. Da smaker det aller best :_
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #12 Skrevet 21. desember 2009 Hvorfor kjøper du ikke bare ferdig riskrem da?? "Krem" på flaske er jo både dyrt og dårlig!
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #13 Skrevet 21. desember 2009 http://www.mineoppskrifter.no/view_recipe.php?id=1665&recipe_title=Riskrem Hun er nok ikke alene om det kjære deg. Selv om ikke du liker det betyr det ikke at andre ikke gjør det heller skjønner du.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #14 Skrevet 21. desember 2009 dyrt driter jeg i, men dårlig synes jeg ikke det er... Ferdig riskrem er ikke godt... For mye krem i forhold til grøt...
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #15 Skrevet 21. desember 2009 I tillegg skjønner jeg ikke hvordan du kan lage riskrem av den på flaske spesielt ikke hvis du gjør det dagen før. det er jo bare luft og vil bli flytende etter kort tid. Tror du bløffer litt nå jeg bare for å ha noe å skrive haha
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #16 Skrevet 21. desember 2009 Har du prøvd? Er det noen som er i nærheten av å bløffe så er det vel deg ;-)
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2009 #17 Skrevet 21. desember 2009 Mandeldråper er vanlig, også hakkede mandler på toppen. Setter litt ordentlig smak. Riskrem av krem på flaske lagde jeg forrige helg, ikke i næheten så bra resultat som med ordentlig risgrøt kokt i 1 time og pisket kremfløte. Tips: kok ekstra mye grøt til julaften (om en bruker det) og bruk restene til riskremen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå