Malin G. Spann Skrevet 20. desember 2009 #1 Skrevet 20. desember 2009 Har googlet litt, men er ikke så fristet til å prøve oppskrifter jeg finner på nettet. Har gjort dette flere ganger med andre matretter, og det blir ofte mislykket.
Mammaen til Isak Skrevet 20. desember 2009 #2 Skrevet 20. desember 2009 Å jada! Lager hver jul ) Skal løpe finne den nå...
Mammaen til Isak Skrevet 20. desember 2009 #3 Skrevet 20. desember 2009 Til glassering av formen: 75 g sukker Karamellpudding: 50 g sukker 2 dl TINE Kremfløte 4 dl TineMelk Hel 1 vaniljestang 4 egg Jeg dobler oppskrifta, da rekker den til to mellomstore brødformer..
Malin G. Spann Skrevet 20. desember 2009 Forfatter #4 Skrevet 20. desember 2009 Takk, takk. Gleder meg til å prøve
Fregn@ Skrevet 20. desember 2009 #5 Skrevet 20. desember 2009 Fikk også lyst til å prøve:) Fremgangsmåten?
Mammaen til Isak Skrevet 20. desember 2009 #6 Skrevet 20. desember 2009 Sukker til glasering av forma, hell sukkeret oppi brødforma og sett den rett på plata på ovnen..beveg forma litt fram og tilbake. Jeg pleier bruke en tresleiv og røre sukkeret frem og tilbake... Splitt vaniljestanga og skrap ut frøene ha det oppi kjelen sammen med de øvrige ingrediensene. Jeg har også stengene oppi. Kokes opp.. Siles i formene.. Settes i vannbad Fyll en form med kokende vann fra vannkoker feks. Sett formene ned i. Vannet på dekke til over puddingen.. Ca to timer i ovnen.......hmm lurer på om det er rundt 150 grader...
Mammaen til Isak Skrevet 20. desember 2009 #7 Skrevet 20. desember 2009 Melk , fløte, vaniljestang kokes opp og avkjøles (sett kjelen i kaldt vann i kummen) Rør lett inn sammenpisket egg Sil blandingen i form. Ti min på 200 gr Så ca to timer på 125gr ) sånn , lykke til!
Lillesnuppis Skrevet 20. desember 2009 #9 Skrevet 20. desember 2009 Har aldri laget karamell pudding. Tante som pleier å lage den her i våres familie. Syns den frossene karamell puddingen til Diplom Is som dem selger på Rema 1000 er så god så den holder i massevis her. :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå