Gå til innhold

Noen som er flinke til å lage hjemmelaget karamellpudding;)?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har så lyst å lagedet, men jeg har ikke oppskrift.. noen som har?

Og, er det veldig vanskelig??

Setter pris på svar=)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, jeg er flink til det:)

 

Kjempelett!!

 

1,5 dl sukker smeltes i en brødform

 

4 egg

6 ss sukker

3 ts vaniljesukker

6 dl h-melk

 

rør sammen dette. Ikke miks bare rør en liten stund.

 

Hell røren gjennom en sil nedi formen.

Stekes i vannbad på 150 grader i et par timer. Du må bare riste litt på formen for å sjekke om den har stivnet.

 

Garantert at folk blir imponert. Du trenger ikke si noe om hvor enkelt det er:)

 

 

Skrevet

et lite tips bare:) hvis du visper krem for å ha ved siden av er det knall godt å ha litt av karamell "skyet" oppi etter den er stivpisket:)

Skrevet

Du kan faktisk droppe sukkervanlijesukker i melka hvis du koker den opp med en vaniljestang isteden. Avkjøl den noe før du blander i eggene.

Skrevet

Første gang-81; skal man smelte sukker og så ha det i brødfprmen? Eller skal man ha sukker i brødformen og smelte sukkeret i ovnen? Og skal sukkeret blandes med resten? eller skal den bare være i brødformen?

=)tusen takk for oppskriften=) er meget takknemlig=)

 

Forresten, skal ha den på juleaften, når kan jeg lage den?

 

 

HI

Skrevet

Tenkte akkurat på at det var litt dårlig forklart:)

 

Du heller sukker i brødformen og setter den over den største plata på komfyren. Bruk en tresleiv eller noe til å røre litt i det med og pass på at det ikke brenner seg.

Det er godt hvis du har sleiva oppi røra før du heller den i forma. De 1,5 dl skal smeltes i formen. 6 ss skal i røra.

Du kan lage den dagen før eller samme dag, men det må stå i kjøleskap hvis du lager det dagen før.

Skrevet

Her kommer et lite tjuvtriks:

 

Bland inn en pakke med creme brulee (sånn ferdiglaget fra Piano som skal varmes og kjøles) i røren, fyller formen bedre da, og konsistensen og smaken bli himmelsk!! Det smeltesukkeret kan du blande i kremfløten før du pisker den.

 

Ellers bruker jeg samme opskrift som hun første som svarte, men bruker vaniljeessens, 1,5 ts.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...