Gjest 5 andre Skrevet 16. desember 2009 #1 Skrevet 16. desember 2009 Skal lage dette i julegave til noen som har alt. Har aldri laget noe sånt, så.. Hvor lenge er det holdbart i kjøleskap? Greit å gi bort noe som holder litt lengre enn to dager...
Gjest Sauen har julekuler på Skrevet 16. desember 2009 #2 Skrevet 16. desember 2009 http://dinmat.aftenposten.no/Temasider/Artikler/Tips-og-triks/Hjemmelaget/Sur-p%C3%A5-gammelm%C3%A5ten
Gjest Sauen har julekuler på Skrevet 16. desember 2009 #3 Skrevet 16. desember 2009 er et mellomrom i linken der som må fjernes =)
PAVEEL Skrevet 16. desember 2009 #4 Skrevet 16. desember 2009 Hehe, det var spm om sursild, ikke surkål;)
Gjest 5 andre Skrevet 16. desember 2009 #5 Skrevet 16. desember 2009 Jeg lette rundt på siden jeg også, men finner bare om kål. He he
Gjest Sauen har julekuler på Skrevet 16. desember 2009 #6 Skrevet 16. desember 2009 Haha, jeg har blitt dyslektisk over natta=P jeg ønsker meg ihvertfall hjemmelaget surkål, for ikke f om jeg gidder lage den sjøl=P
* 5 om dagen * Skrevet 16. desember 2009 #7 Skrevet 16. desember 2009 http://www.dinbaby.com/forum/thread/141141099 http://www.mineoppskrifter.no/view_recipe.php?id=6647&recipe_title=Lake_til_sursild jeg lager dette hvert år, og den holder selg flere uker i kjøleskap. jeg kjøper alltid spekesild, vanner den bare ut en halvtimes tid før jeg bruker den(bytter vann 2 ganger den halvtimen) har også laget med rødløk,samme oppskrift bytter bare ut løktypen. også har jeg laga tomatsild, det er en helt annen oppskrift igjen da.
* 5 om dagen * Skrevet 16. desember 2009 #8 Skrevet 16. desember 2009 http://www.peppernet.no/peppernet/Oppskrifter/Tapas-forrett-suppe/sursild_og_tomatsild.html disse har jeg laget i år, og de ble kjempegode :-))
Gjest 5 andre Skrevet 16. desember 2009 #10 Skrevet 16. desember 2009 He he. Dette var en pussig tråd å legge ut i forhold til spørsmålet sursild. http://www.dinbaby.com/forum/thread/141141099 Måtte åpne den et par ganger, trodde jeg gjorde en feil :-P
Gjest Sauen har julekuler på Skrevet 16. desember 2009 #11 Skrevet 16. desember 2009 Hehe, hvor står det om sursild der? =)
Gjest 5 andre Skrevet 16. desember 2009 #12 Skrevet 16. desember 2009 Aner ikke. Den ble lagt ut et par hakk over der jeg la den ut. Jeg bare gjentok det fordi jeg syntes det var komisk. He he
Mamma83 ♥♀08♂10♥ Skrevet 16. desember 2009 #13 Skrevet 16. desember 2009 Vet ikke hvor lenge den holder seg, men jeg spurte moren min, og hun sa iallfall at jeg kan lage den i morgen når jeg skal gi den i julegave. Da holder den seg iallfall til utpå nyåret. Spekesilden jeg har kjøpt var holdbar til uti februar
* 5 om dagen * Skrevet 16. desember 2009 #14 Skrevet 16. desember 2009 hehe...der var jeg ikke helt med gitt,når jeg limte inn en link, for det er vel en jeg har kopiert tidligere,men ikke limt inn...snakker om ass... men hvilken link skulle jeg lime inn der da tro??
Gjest 5 andre Skrevet 16. desember 2009 #15 Skrevet 16. desember 2009 Aner ikke, men jeg syntes det var morsomt Har fått fatt i bra oppskrifter, så hvis jeg lager det på mandagen satser jeg på at det holder til litt uti januar .)
* 5 om dagen * Skrevet 16. desember 2009 #16 Skrevet 16. desember 2009 jeg gir opp !!!! men den linken jeg skulle legge inn, men som ble en annen dib tråd, var sursild oppskrift, og den under, som jeg fikk lagt inn riktig,er laken til den sursilden....hehe... men jeg la inn en annen link også, der står alle under ett....phuuuu...
Gjest 5 andre Skrevet 16. desember 2009 #17 Skrevet 16. desember 2009 Takk. Lager den først om noen dager
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå