Gå til innhold

Kan man ikke spise parmaskinke når man er gravid???? (så innlegg her om tapas med parmaskinke m.m.)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg spiste, senest igår, pizza med både mozarella og parmaskinke.

Hva kan skje?!?? Har aldri tenkt over at dette kan være farlig, de spiser da vel slike ting i Italia og Spania og slike land, selv om de er gravide??? Hjelpes....

Skrevet

er pga bakterier.... men om den er varmebehandlet så går det bra... eller om den har vært fryst ned.

Skrevet

Når det er varmebehandlet på så høy varme er det ingen fare. Men du kan ikke spise spekemat når du er gravid med mindre det er varmebehandlet. Dette gjelder også fårepølse og salami, samt røkt laks.

Mozarella skal du ikke spise kald.

Skrevet

Jeg har spist skinke i omelett,tapas,osv når jeg var gravid og bodde i spania.Og alle jeg kjenner der nede som har vært gravide har spist det i mange varianter med asparges i brød med tomat osv .

Skrevet

Vi bor utenfor Verona og her ble jeg rådet til å ikke spise spekemat. De fleste av våre venner har også holdt seg unna dette under graviditeten.

Skrevet

Mozzarella kan man fint spise kald hvis den er laget av pasteuristert melk, hvilket den mest sannsynlig er i Norge.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...