Anonym bruker Skrevet 15. desember 2009 #1 Skrevet 15. desember 2009 Jeg spiste, senest igår, pizza med både mozarella og parmaskinke. Hva kan skje?!?? Har aldri tenkt over at dette kan være farlig, de spiser da vel slike ting i Italia og Spania og slike land, selv om de er gravide??? Hjelpes....
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2009 #2 Skrevet 15. desember 2009 er pga bakterier.... men om den er varmebehandlet så går det bra... eller om den har vært fryst ned.
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2009 #3 Skrevet 15. desember 2009 Når det er varmebehandlet på så høy varme er det ingen fare. Men du kan ikke spise spekemat når du er gravid med mindre det er varmebehandlet. Dette gjelder også fårepølse og salami, samt røkt laks. Mozarella skal du ikke spise kald.
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2009 #4 Skrevet 15. desember 2009 Jeg har spist skinke i omelett,tapas,osv når jeg var gravid og bodde i spania.Og alle jeg kjenner der nede som har vært gravide har spist det i mange varianter med asparges i brød med tomat osv .
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2009 #5 Skrevet 15. desember 2009 Vi bor utenfor Verona og her ble jeg rådet til å ikke spise spekemat. De fleste av våre venner har også holdt seg unna dette under graviditeten.
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2009 #6 Skrevet 15. desember 2009 Mozzarella kan man fint spise kald hvis den er laget av pasteuristert melk, hvilket den mest sannsynlig er i Norge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå