Gå til innhold

Passer det med riskrem og rød saus til dessert etter pinnekjøtt??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Passer med riskem til alt for det er den beste desserten som finnes :):D

Skrevet

Ja, det pleier vi å ha. Men for min del spiller det ikke så stor rolle. Er alltid stappmett etter pinnekjøttet, og orker ikke noen dessert...

Skrevet

tenker at det er en veldig mektig dessert etter pinnekjøtt. jeg synes det passer bedre med multekrem feks, det er litt lettere. Eller is :) Riskrem er best etter ribbe.

Skrevet

Riskrem hører med som dessert til pinnekjøtt:) vi bruker å spise desserten litt senere på kvelden, for rett etter middagen er alle så mette at ingen orker dessert;)

Skrevet

Multekrem er slettes ikke lettere, spør du meg! Er det noe man blir kvalm av, er det det.

Riskrem er jo også ganske mektig, men det er det jeg er vokst opp med - pinnekjøtt og riskrem.

Skrevet

Er enig i at det er litt mektig. Alle krem-desserter er det. Men det er jo tradisjon..

Skrevet

Jeg blir kvalm av riskrem. Det er jo grøt og saft i en litt annen form. :s Ingen jul uten multekrem. MMMMMM:)

Skrevet

Vi har alltid riskrem etter pinnekjøttet! Blir ikke det samme uten!

Skrevet

Deilig med noe søtt etter saltmat, så det passer utmerket.

 

Men spis heller desserten etter noen timer, så middagen har fått sunket litt og det er god plass til masse deilig dessert! :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...