Gå til innhold

Hvordan få hjemmelagde fløtekarameller til å bli myke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde fløtekarameller her en dag, men de ble steinharde! Altså "knekk", om dere skjønner?? Nesten umulig å spise...

Fortsetter under...

Skrevet

Hvordan få de harde er mitt spm... jeg kokte og kokte, rørte og rørte... etter noen timer gav jeg opp og helte røra ut i søpla... ha ha!

Vi har nok begge to bommet litt på målene kanskje?

Skrevet

forholdet sukker/fett er tingen. mer smør, litt mindre sukker skulle nok hjelpe.

Skrevet

Jeg lurer også på hvordan få de harde. Ikke steinharde da..! Lagde en porsjon i går, og jeg rørte og rørte og røte, det kokte og kokte.. Syns jeg holdt på en stund, i allefall mer enn 1/2 time det står i oppskrifta. Ble skikkelig bløte. Kasta hele sulamitten i stad, etter å ha spist sikkert halvparten med skje. Hehe.Vannvittig god smak, da!

 

http://www.rema.no/folkekokkene/folkekokker/Tonemk/article21764.ece

 

 

Skrevet

Steketermometer, digitalt, og stoppe når massen er 118 grader (max125).

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...