Tired mama Skrevet 10. desember 2009 #1 Skrevet 10. desember 2009 Jeg lagde fløtekarameller her en dag, men de ble steinharde! Altså "knekk", om dere skjønner?? Nesten umulig å spise...
kokosyklus Skrevet 10. desember 2009 #2 Skrevet 10. desember 2009 Hvordan få de harde er mitt spm... jeg kokte og kokte, rørte og rørte... etter noen timer gav jeg opp og helte røra ut i søpla... ha ha! Vi har nok begge to bommet litt på målene kanskje?
mamman til to gutter Skrevet 10. desember 2009 #3 Skrevet 10. desember 2009 Jeg vet ikke hvor myke du vil ha dem, men jeg har lagd disse et par ganger og de blir som fudge, ikke harde karameller. http://www.sidene.no/jul/oppskrifter/fudge.htm
dårlig ånde Skrevet 10. desember 2009 #4 Skrevet 10. desember 2009 forholdet sukker/fett er tingen. mer smør, litt mindre sukker skulle nok hjelpe.
Tiddelidu Skrevet 10. desember 2009 #5 Skrevet 10. desember 2009 Jeg lurer også på hvordan få de harde. Ikke steinharde da..! Lagde en porsjon i går, og jeg rørte og rørte og røte, det kokte og kokte.. Syns jeg holdt på en stund, i allefall mer enn 1/2 time det står i oppskrifta. Ble skikkelig bløte. Kasta hele sulamitten i stad, etter å ha spist sikkert halvparten med skje. Hehe.Vannvittig god smak, da! http://www.rema.no/folkekokkene/folkekokker/Tonemk/article21764.ece
erteposen + 4 Skrevet 10. desember 2009 #6 Skrevet 10. desember 2009 Steketermometer, digitalt, og stoppe når massen er 118 grader (max125).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå