vingle Skrevet 3. desember 2009 #1 Skrevet 3. desember 2009 Blander dere ved drikketemp?? Jeg har brukt NAN for det meste og er så vant til blandemetoden, har blandet til ca 40 og så hatt pulver i. Bruker denne metoden med hipp også, mener detmå vere OK sålenge jeg tilbereder til hvertmåltid??
Rampongi Skrevet 3. desember 2009 #2 Skrevet 3. desember 2009 ja, jeg gjør nok det. blander varmt og kaldt kokt vann, deretter pulver, rist og server. har lest at det er kun pga at det kan komme klumper at vannet bør være 70 grader, men jeg har ikke hatt noe problem med klumper. jeg bruker hipp eco 1.
kirsty*2barnsmamma Skrevet 4. desember 2009 #3 Skrevet 4. desember 2009 Jeg bruker steketermometer jeg :-) Koker vann, setter flaske med steketermometer i kaldt vann, og når vannet blir 50-60 grader tar jeg ut termometeret, tilsetter hipp, rister, setter tilbake i vannet og venter... sjekker så temp på håndlleddet. Går så fort så :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå